Wat zoeken wij?

Personen die de dag zelf meehelpen,

Maar ook personen die het engagement opnemen om een deeltaak rond te krijgen: coördinatie van de publiciteit, sociale media en de website, de toog (aankoop, beurtrol uitwerken,...), meehelpen bij de plaatsverdeling van de rommelmarkt,...

​Maar nieuwe activiteiten zijn zeker mogelijk. Zo zijn er ook mensen nodig die een jaarlijks etentje of uitstap met het team willen organiseren. Of mensen die een actie willen  opzetten rond een wijkprobleem. En als jij nog iets anders weet dan willen wij dat graag horen.

​Heb je interesse? Stuur ons een mailtje (via het contactformulier) en wij nemen zeker contact. Belangrijk is dat jouw verwachtingen worden ingelost én dat de organisatie als geheel geholpen is. Jij bepaalt tot waar je inzet gaat en het is zeker niet de bedoeling dat je aan elke activiteit meedoet. Wij hebben een verzekering voor onze medewerkers. De enige verloning is het plezier van de samenwerking. Alle gemaakte kosten worden terugbetaald.

 

ANIMATIE

We proberen tijdens de rommelmarkt ook animatie te voorzien. Ook dat draagt bij tot een plezantere ervaring.

Heb je een idee? Zit je met een verborgen talent dat je aan de wereld wil tonen of zelfs wil aanleren? Laat het ons zeker weten.

De voorbije jaren hebben we bijvoorbeeld al een imker, een gitaarmaker en een koekjesbakker aan het werk gezien.

TOOG

Voor de toog zijn er altijd handen te kort. En eventueel kan er bij de lengte van de rommelmarkt nog wel een tijdelijke tweede toog bij?

We zoeken dus helpers die drank willen schenken, aanvullen, glazen ophalen,... Hetgeen jong en oud nog kent van de traditionele jeugdfuif.

FOTOGRAFIE

Doorheen de dag en 's avonds zijn er zeker leuke foto's te maken.

Wie wil zich daarmee bezig houden?

Wij houden de foto's bij in ons archief en ze kunnen gebruikt worden op de website of op onze Facebook pagina.

Zij worden zeker niet gebruikt voor commerciële doeleinden. Wij respecteren ook de privacy.

SOCIALE MEDIA (FACEBOOK)

Iemand die onze sociale media ter harte neemt en beheert.

PLANNER

Een vat vol (of halfvol) nieuwe ideeën die we kunnen uitwerken.